Contactgegevens

Veilinghavenkade 59

3521 AT  Utrecht

030-633 6556

info@pesto-utrecht.nl

Openingstijden

ZO & MA: gesloten

DI - ZA:  17:00 - 23:00 uur 

Parkeren

Parkeren kan vaak in de straat of omgeving. Let op: de straten rondom Pesto zijn vrij parkeren, maar direct daarbuiten is het betaald parkeren. 

Parkeren zonder zorgen? Het parkeerterrein van de Jaarbeurs ligt aan de Van Zijstweg op 50 meter van Pesto. 

Afstanden te voet

Centraal Station - 10 minuten, Beatrixtheater - 9 minuten

Jaarbeurs - 8 minuten, Kinepolis - 5 minuten 

Rabobank - 5 minuten

Cadeaubonnen

Je wilt iemand bedanken of feliciteren met een cadeaubon van Pesto: wat leuk! Je kunt je online cadeaubon direct regelen hieronder of een gedrukte bon kostenloos ophalen in de zaak!

Contact met het team van Pesto

Op de vloer van Pesto tref je het bevlogen team aan onder leiding van chef-kok Ed en bedrijfsleider Anne. In de keuken zorgt Ed met Patrick en Jan voor al het lekkers op je bord. Je wordt ontvangen door Anne met haar team in de personen van Floor, Fleur, Zafer, Paula, Arend, Evelien en Sara. Uiteraard tref je ook geregeld de mede-eigenaren Wim en Ilse. We kijken uit naar je komst!

Wil je het team komen versterken? Kijk dan even op deze pagina!

Enthousiaste kok gezocht!

Onze pure keuken, geïnspireerd op Italië, waar met liefde wordt gewerkt aan herkenbare en toch verrassende gerechten, wordt bemand door een klein en hecht team. In dat team komt per 1 november ruimte voor een (aankomend) kok voor zo'n 16 uur per week. Kijk hier voor meer informatie!

 

Heb je interesse? Loop eens binnen bij Pesto of neem contact met ons op via info@pesto-utrecht.nl!

Chef bediening / bedrijfsleider & collega's gezocht

Wij zoeken versterking! In ons hechte en gezellige team is vanaf november ruimte voor een nieuwe chef bediening / bedrijfsleider (Anne gaat de horeca verlaten) en een collega in het vaste team voor zo'n 32 uur. Ook kunnen we nog aanvulling gebruiken in het flexteam, waar we minimaal 1 dag per week beschikbaarheid vragen. Houd jij van aanpakken, leg je gasten graag in de watten en heb je iets met lekker eten, wijn en koffie? Kom dan vooral langs en/of stuur ons je CV. We zijn gewend rekening te houden met collegeroosters die kunnen variëren en zijn ook op zondag open, zodat we beide weekenddagen diensten kunnen bieden. 

Kijk op deze pagina voor meer informatie!

PESTO  -  VEILINGHAVENKADE 59 UTRECHT  -  030 - 633 6556
DI-ZA GEOPEND VAN 17:00 - 23:00 UUR  /  ZO & MA GESLOTEN