We bewegen met de seizoenen mee!

ONZE HUIDIGE MENUKAART IS INGEGAAN OP 2 JUNI, KOM SNEL PROEVEN VAN ONDER MEER LAMSRACK, FOREL OF ONZE VEGA(N) GERECHTEN ZOALS DE BULGUR, RISOTTO OF PASTA AL LIMONE...

Borrelen op ons zonnige terras, een mooi hoofdgerecht met een goed glas wijn of een uitgebreid 4 gangen diner - het kan allemaal!

Direct de menukaart bekijken? Deze vind je hier.

Direct de drankenkaart bekijken? Deze vind je hier.

Direct de kinderkaart bekijken? Deze vind je hier.

Find our menu in English here!

Ontbijt, lunch of high tea?

Wil je komen ontbijten, lunchen of high tea'en? Dat kan! Van woensdag tot en met zondag vind je overdag De Ontdekking op onze locatie: www.deontdekkingutrecht.nl/menukaart.

Groepen  Op dit moment kunnen we helaas geen groepen ontvangen.

Allergieën en dieetwensen

Een van de voordelen van alles zelf vers bereiden, is dat veel aan te passen is aan allergieën of persoonlijke wensen. Natuurlijk worden sommige sauzen of gerechten van tevoren voorbereid en is niet alles op maat te maken, maar zeker als we het van tevoren weten, kunnen we met veel rekening houden.

Ze hebben we altijd glutenvrije pasta en brood in huis, lactosevrije melk voor in de koffie en is er bij elke gang een vegetarische, zelfs veganistische (of vegan te bereiden) keuze mogelijk.  Meld een allergie altijd even aan de bediening en heb je speciale wensen, dan denken we graag mee!

Kinderen

Wij vinden het leuk als kinderen mee komen! Op jonge leeftijd is uit eten vaak extra indrukwekkend: kiezen wat je wilt eten, iets bestellen bij die aardige meneer en hopen dat ze een lekker toetje hebben. 

We hebben kinderstoelen en een aparte kinderkaart met een kleurplaat voor de kleintjes. In deze fase is het verstandig zelf kleurpotloden en iets te spelen mee te nemen.

Naar film of theater?

Je ideale film- of theateravond begint met een heerlijk diner, waarbij je uitgebreid en ontspannen kunt eten terwijl je mooi op tijd klaar bent voor de voorstelling. Als je bij je reservering aangeeft hoe laat je avondprogramma begint, dan richten wij je diner daar naadloos op in.

 

Bij Kinepolis naar de film? Ook dat kan weer! Geniet dan bij ons van het filmmenu en krijg je bioscoopkaartje erbij! Een heerlijk driegangenmenu voor 39,50 en daarna een goede film op 5 minuten lopen. Zit je zo lekker dat je niet meer weg wilt bij Pesto? Dan bewaar je het bioscoopkaartje gewoon voor een ander moment! Schenken wij je nog een keer bij! Klik hier voor het filmprogramma van Kinepolis.

PESTO  -  VEILINGHAVENKADE 59 UTRECHT  -  030 - 633 6556
DI-ZA GEOPEND VAN 17:15 - 23:00 UUR  /  ZO & MA GESLOTEN 
DE ONTDEKKING@PESTO WOE-ZO GEOPEND VAN 9-16:30 UUR / MA & DI GESLOTEN