We bewegen met de seizoenen mee!

ONZE HUIDIGE MENUKAART IS ER SINDS 1 OKTOBER, KOM PROEVEN!

Direct de lunch- en borrelkaart bekijken? Klik hier

Direct de dinerkaart bekijken? Klik hier.

Direct de wijnkaart bekijken? Klik hier.

Direct de kinderkaart bekijken? Klik hier.

Have a look at our menu in English? Click here!

Groepen

Kom je met een groep groter dan 7 personen? Leuk! We bieden verschillende luncharrangementen en in de avond hebben we een licht aangepaste menukaart om je diner soepel te laten verlopen. Hier vind je meer informatie.

Allergieën en dieetwensen

Een van de voordelen van alles zelf vers bereiden, is dat veel aan te passen is aan allergieën of persoonlijke wensen. Natuurlijk worden sommige sauzen of gerechten van tevoren voorbereid en is niet alles op maat te maken, maar zeker als we het van tevoren weten, kunnen we met veel rekening houden.

Ze hebben we altijd een glutenvrije taart en een lactosevrije taart in het assortiment, bieden we glutenvrije pasta aan, net als glutenvrij brood, is onze soep meestal glutenvrij en  vind je op onze menukaart standaard veel vegetarische keuzemogelijkheden. Meld een allergie altijd even aan de bediening en heb je speciale wensen, dan denken we graag mee!

Kinderen

Wij vinden het leuk als kinderen mee komen! Op jonge leeftijd is uit eten vaak extra indrukwekkend: kiezen wat je wilt eten, iets bestellen bij die aardige meneer en hopen dat ze een lekker toetje hebben. 

We hebben kinderstoelen en een aparte kinderkaart met een kleurplaat voor de kleintjes. Verder hebben we spelletjes in huis, stoepkrijt en tekenboekjes, zodat kinderen zich niet snel gaan vervelen. 

Naar film of theater?

Je ideale film- of theateravond begint met een heerlijk diner, waarbij je uitgebreid en ontspannen kunt eten terwijl je mooi op tijd klaar bent voor de voorstelling. Als je bij je reservering aangeeft hoe laat je avondprogramma begint, dan richten wij je diner daar naadloos op in.

 

Bij Kinepolis naar de film? Geniet dan bij ons van het filmmenu en krijg je bioscoopkaartje erbij! Een heerlijk driegangenmenu voor 37,50 en daarna een goede film op 5 minuten lopen. Zit je zo lekker dat je niet meer weg wilt bij Pesto? Dan bewaar je het bioscoopkaartje gewoon voor een ander moment! Schenken wij je nog een keer bij! Klik hier voor het filmprogramma van Kinepolis.

Na een dag op de Jaarbeurs

Je hebt met je team een intensieve dag gehad op de Jaarbeurs; je hebt relaties gesproken en de hele dag je product of dienst toegelicht. Je wilt nu ontspannen, goed eten en met elkaar napraten. Misschien heb je zelfs wel iets te vieren? Wij staan graag voor je klaar en begrijpen het als je niet precies weet hoe laat je er kunt zijn of als je op het laatste moment toch een klant mee vraagt. Bel ons even en we regelen het voor je. Geniet je na een dag op de Jaarbeurs van een driegangendiner naar keuze, dan serveren we je de koffie of thee met eigen gemaakte chocoladesalami van het huis. Voor de oriëntatie: hier vind je de plattegrond van de jaarbeurs. Pesto bevindt zich direct rechts van hal 7 en 8: de Van Zijstweg oversteken en dan 30 meter doorlopen naar het water van de Veilinghaven.

High tea

In de middag eindeloos thee leuten met heerlijke hartige hapjes en fijne zoetigheden - dat kan! We bieden twee versies, beiden met onbeperkt thee in onze gietijzeren theepotten.

Bij de Pesto high-tea, voor 17,50 euro per persoon, serveren we drie culinaire hartige hapjes en een proeverijtje van onze taartjes op robuuste houten planken. Bij de Ciao Bella high-tea, voor 24,50 per persoon, serveren we daarbij ook een mini-soepje, een verse smoothie en een feestelijk glaasje prosecco. 

Wil je veganistisch of glutenvrij high-tea'en, dan kan dat; onze chef creëert graag iets bijzonders. Je betaalt 2,50 per persoon extra en we vragen je minimaal 2 dagen van tevoren te reserveren.

PESTO  -  VEILINGHAVENKADE 59 UTRECHT  -  030 - 633 6556
DI-ZO GEOPEND VAN 12:00 - 23:00 UUR  /  MA GESLOTEN