We bewegen met de seizoenen mee!

ONZE HUIDIGE MENUKAART IS AANGEPAST AAN DE AFHAAL-SITUATIE

Een mooi hoofdgerecht met een goed glas wijn of een uitgebreid 4 gangen diner - het kan allemaal!

Direct de afhaalmenukaart bekijken? Deze vind je hier.

Direct de drankenkaart bekijken? Deze vind je hier.

Direct de kinderkaart bekijken? Deze vind je hier.

Groepen  Op dit moment kunnen we geen groepen ontvangen.

Allergieën en dieetwensen

Een van de voordelen van alles zelf vers bereiden, is dat veel aan te passen is aan allergieën of persoonlijke wensen. Natuurlijk worden sommige sauzen of gerechten van tevoren voorbereid en is niet alles op maat te maken, maar zeker als we het van tevoren weten, kunnen we met veel rekening houden.

Ze hebben we altijd glutenvrije pasta en brood in huis, lactosevrije melk voor in de koffie en is er bij elke gang een vegetarische, zelfs veganistische (of vegan te bereiden) keuze mogelijk.  Meld een allergie altijd even bij het doorgeven van je bestelling en heb je speciale wensen, dan denken we graag mee!

Kinderen

Wij vinden het leuk als kinderen mee eten! Op jonge leeftijd is uit eten vaak extra indrukwekkend: kiezen wat je wilt eten, iets bestellen bij die aardige meneer en hopen dat ze een lekker toetje hebben.  Ook al is het nu tijdelijk allemaal anders - we denken nog steeds graag mee.

Voor als we weer open mogen, hebben we kinderstoelen en een aparte kinderkaart met een kleurplaat voor de kleintjes. 

Naar film of theater?

Hopelijk kun je straks weer naar de film! Dan begint je ideale film- of theateravond natuurlijk met een heerlijk diner, waarbij je uitgebreid en ontspannen kunt eten terwijl je mooi op tijd klaar bent voor de voorstelling. Als je bij je reservering aangeeft hoe laat je avondprogramma begint, dan richten wij je diner daar naadloos op in.

 

Bij Kinepolis naar de film? Ook dat kan weer! Geniet dan bij ons van het filmmenu en krijg je bioscoopkaartje erbij! Een heerlijk driegangenmenu voor 39,50 en daarna een goede film op 5 minuten lopen. Zit je zo lekker dat je niet meer weg wilt bij Pesto? Dan bewaar je het bioscoopkaartje gewoon voor een ander moment! Schenken wij je nog een keer bij! Klik hier voor het filmprogramma van Kinepolis.

PESTO  -  VEILINGHAVENKADE 59 UTRECHT  -  030 - 633 6556
DO-ZO OPEN VAN 17.30 - 19.30 UUR VOOR AFHALEN & BEZORGEN (bestellingen mailen of bellen tussen 16.30 en 18 uur) / MA-WOE GESLOTEN