Hoera! We heropenen op 2 juni! Leuk dat je wilt komen!

Van dinsdag tot en met zaterdag ben je weer van harte welkom bij Pesto vanaf 17 uur en van woensdag tot en met zondag overdag vanaf 9 uur bij De Ontdekking@Pesto! Tijdens de corona-maatregelen zullen we bij een reservering vragen naar je gezondheid en naar de samenstelling van je gezelschap: gaat het om één huishouden of twee? Helaas is onze locatie te klein om op dit moment gezelschappen uit meer dan 2 huishoudens te ontvangen. Online automatisch reserveren via ons systeem kan! Het kan best zijn dat nog niet alles goed werkt. We vragen je begrip en zullen je vaker dan normaal mailen met aanvullende vragen of opmerkingen. Spontaan langskomen? Liever even mailen of bellen van tevoren! Dit om drukte aan de deur te voorkomen, maar het is even afwachten hoe de praktijk uitpakt. Misschien kunnen we samen ter plekke voor je reserveren? Dan vragen we natuurlijk wel weer naar je gezondheid. Let ook even op de markeringen op de vloeren, op de benodigde afstand en reinig bij binnenkomst meteen je handen; daar stellen we middelen voor ter beschikking!

 

We bezorgen nog steeds niet, maar In deze periode pakken we onze gerechten wel met alle liefde voor je in, als je ze wilt komen afhalen. Bel of mail ons dan om door te geven wat je wilt bestellen en hoe laat je het komt halen. 

Wil je op het terras komen reserveren? Leuk! Houd er wel rekening mee dat we waarschijnlijk geen tafel binnen voor je kunnen vasthouden, dus dat je voldoende goed weer nodig hebt. Reserveren voor het terras kan alleen telefonisch of per mail: 030-6336556 / info@pesto-utrecht.nl / info@deontdekkingutrecht.nl. 

Onderaan deze pagina kun je direct online reserveren. Mailen of bellen kan ook, dan kunnen we meteen voor je kijken naar de mogelijkheden! We vragen je begrip als er onverhoopt af en toe iets mis gaat - samen komen we er wel uit! 

Groepen

 

Wil je met een groep komen? Gezellig idee, maar helaas is dat in deze fase van de maatregelen niet mogelijk bij ons! 

PESTO  -  VEILINGHAVENKADE 59 UTRECHT  -  030 - 633 6556
DI-ZA GEOPEND VAN 17:15 - 23:00 UUR  /  ZO & MA GESLOTEN 
DE ONTDEKKING@PESTO WOE-ZO GEOPEND VAN 9-16:30 UUR / MA & DI GESLOTEN