Werken bij Pesto?

We hebben hartelijke collega's in de bediening! 

In ons kleine en hechte team is geregeld plek voor de juiste uitbreiding in het flex-team. In het flex-team werken collega's die bij ons een bijbaan hebben naast bijvoorbeeld hun studie. We houden rekening met collegeschema's en maken roosters op tijd zodat je weet waar je aan toe bent. De voorkeur gaat uit naar iemand met relevante ervaring, interesse in wijn en koffie en een pragmatische en flexibele instelling. Zo vlak na de coronacrisis hebben we even geen vacatures, maar open solliciteren mag altijd.

Kom eens langs bij Pesto of stuur je CV mét korte motivatie naar info@pesto-utrecht.nl. Wil je eerst contact met een van de eigenaren, dan is Ilse bereikbaar op 06-51588117.

Iets meer INFO:

Werken in de keuken

Het keukenteam is klein en hecht; de vaste basis wordt gevormd door 2 koks die de vroege en de late dienst afwisselen en regelmatig voor elkaar inspringen. We vinden duurzaamheid belangrijk, investeren in de kwaliteit van ingrediënten en hebben een pure kookstijl, waarin we de inspiratie uit Italië op onze eigen manier verwerken en vaak een eigen twist geven aan klassiekers.

De manier van samenwerken vraagt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en ook een flinke dosis flexibiliteit. Spreekt dat je aan, dan is een open sollicitatie altijd welkom op info@pesto-utrecht.nl

Werken in de bediening

Daniêll en Ilse willen met de bediening oprechte gezelligheid bieden: een warme ontvangst en échte aandacht voor de gast. Als vaste kracht word je breed bij het reilen en zeilen van Pesto betrokken. We zoeken bewust naar optimale werkomstandigheden, zodat het team effectief en gezellig kan werken. Met de weekendkrachten die hun bijbaan bij Pesto hebben wordt altijd gezocht naar een win-win, zodat je werkrooster past bij je collegerooster. Of je nu af en toe inspringt, of fulltime bij Pesto werkt; een nieuwe zaak kan alle ideeën en inzichten gebruiken en trekt collega's aan die het leuk vinden dat je nog niet altijd weet wat je te wachten staat. Wil je open solliciteren? Leuk! Geef dan je CV even persoonlijk af, voorzien van een motivatie of mail naar info@pesto-utrecht.nl.

PESTO  -  VEILINGHAVENKADE 59 UTRECHT  -  030 - 633 6556
DI-ZA GEOPEND VAN 17:15 - 23:00 UUR  /  ZO & MA GESLOTEN 
DE ONTDEKKING@PESTO WOE-ZO GEOPEND VAN 9-16:30 UUR / MA & DI GESLOTEN