Werken bij Pesto?

Hoofd bediening gezocht: ben jij een echte meewerkend voorman of -vrouw met keukenervaring? We horen graag van je!

Na bijna drie jaar is Pesto aan de Veilinghavenkade een gevestigd adres op loopafstand van het station. De gasten waarderen het zonnige terras, de warme bediening en de uitstekende keuken. Ze voelen zich welkom en komen graag terug, ook na de eerste corona-lockdown. In dit onzekere tijdperk is het, ook als we straks weer open mogen, belangrijk om de maatregelen zorgvuldig na te leven en gasten tegelijkertijd een gezellige en onbezorgde avond te bezorgen.

In het hechte en gezellige team is er ruimte voor een nieuw hoofd bediening. De ideale plek om met een aantal jaar ervaring in bediening en/of keuken te gaan proeven aan het leiding geven op de werkvloer als meewerkend voorman, het doen van bestellingen en het maken van roosters. We hebben een jong team van enthousiaste flexers die behoorlijk zelfstandig werken en een vaste basis op de vloer nodig hebben voor de overkoepelende zaken, het borgen van kwaliteit en continuïteit en het oplossen van praktische hickups op de werkvloer. We zoeken iemand die gasten aanvoelt en inspeelt op hun (on)uitgesproken wensen. Iemand die het team inspireert door het goede voorbeeld te geven, oog voor detail heeft, zich betrokken toont en de werksfeer weet te optimaliseren. Affiniteit met de Italiaanse keuken, wijnen en koffie is een pré. Enige ervaring met keukenvaardigheden is dat ook.

We bieden een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, met steun van de eigenaren in de vorm van coaching en frequent overleg. We hebben, zodra we weer open mogen, ruimte voor zo'n 24 tot 32 uur per week, waarbij de druk vooral op donderdag, vrijdag en zaterdag ligt. Op zondag en maandag zijn we gesloten. We bieden een salaris in schaal 4 van de loontabel van KHN. Spreekt deze vacature je aan omdat je het als een mooie kans ziet, dan horen we graag van je!

 

Kom eens langs bij Pesto of stuur je CV mét korte motivatie naar info@pesto-utrecht.nl. Wil je eerst contact met een van de eigenaren, dan is Ilse bereikbaar op 06-51588117.

We hebben hartelijke collega's in de bediening! 

In ons kleine en hechte team is geregeld plek voor de juiste uitbreiding in het flex-team. In het flex-team werken collega's die bij ons een bijbaan hebben naast bijvoorbeeld hun studie. We houden rekening met collegeschema's en maken roosters op tijd zodat je weet waar je aan toe bent. De voorkeur gaat uit naar iemand met relevante ervaring, interesse in wijn en koffie en een pragmatische en flexibele instelling. Zo vlak na de coronacrisis hebben we even geen vacatures, maar open solliciteren mag altijd.

Iets meer INFO:

Werken in de keuken

Het keukenteam is klein en hecht; de vaste basis wordt gevormd door 1 vaste kok, ondersteund door een keukenhulp. We vinden duurzaamheid belangrijk, investeren in de kwaliteit van ingrediënten en hebben een pure kookstijl, waarin we de inspiratie uit Italië op onze eigen manier verwerken en vaak een eigen twist geven aan klassiekers.

De manier van samenwerken vraagt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en ook een flinke dosis flexibiliteit. Spreekt dat je aan, dan is een open sollicitatie altijd welkom op info@pesto-utrecht.nl

Werken in de bediening

We willen met de bediening oprechte gezelligheid bieden: een warme ontvangst en échte aandacht voor de gast. Als vaste kracht word je breed bij het reilen en zeilen van Pesto betrokken. We zoeken bewust naar optimale werkomstandigheden, zodat het team effectief en gezellig kan werken. Met de weekendkrachten die hun bijbaan bij Pesto hebben wordt altijd gezocht naar een win-win, zodat je werkrooster past bij je collegerooster. Of je nu af en toe inspringt, of fulltime bij Pesto werkt; alle ideeën en inzichten zijn welkom. Wil je open solliciteren? Leuk! Geef dan je CV even persoonlijk af, voorzien van een motivatie of mail naar info@pesto-utrecht.nl.