Werken bij Pesto?

We hebben hartelijke collega's in de bediening nodig! 

In ons kleine en hechte team is vrijwel altijd plek voor de juiste uitbreiding in het flex-team. In het flex-team werken collega's die bij ons een bijbaan hebben naast bijvoorbeeld hun studie. We houden rekening met collegeschema's en maken roosters op tijd zodat je weet waar je aan toe bent. De voorkeur gaat uit naar iemand met relevante ervaring, interesse in wijn en koffie en een pragmatische en flexibele instelling.

Kom eens langs bij Pesto of stuur je CV mét korte motivatie naar info@pesto-utrecht.nl. Wil je eerst contact met een van de eigenaren, dan is Ilse bereikbaar op 06-51588117.

Een vrolijke keukenhulp is welkom!

Onze pure keuken, geïnspireerd op Italië, waar met liefde wordt gewerkt aan herkenbare en toch verrassende gerechten, wordt bemand door een klein en hecht team. In dat team is per augustus/september ruimte voor een keukenhulp of beginnend kok / bediening voor ongeveer 2 dagen per week. Heb jij nog geen koksopleiding, maar kook je graag en wil je het leren? Of vind je de keuken interessant, maar spreekt de bediening je ook aan? Dan hebben we plek voor je!

Wat we zoeken: enthousiasme, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid, flexibiliteit

Wat we bieden: een klein, gezellig, hecht team, prettige werktijden, begeleiding om je het vak te leren en erin te groeien, ruimte om je ook richting de bediening te ontwikkelen als je dat leuk vindt en het bij je past.

Heb je interesse? Loop eens binnen bij Pesto of neem contact met ons op via info@pesto-utrecht.nl!

We zoeken een afwasheld!

We zijn op zoek naar een afwasser voor de vrijdag/zaterdagavond die ook af en toe door de week kan bijspringen! 

Mail ons je CV en een toelichting erbij op info@pesto-utrecht.nl of breng je CV even langs met daarop hoeveel uren je wilt en kunt werken!

Iets meer INFO:

Werken in de keuken

Het keukenteam is klein en hecht; de vaste basis wordt, naast de chef, gevormd door 2 koks die de vroege en de late dienst afwisselen en regelmatig voor elkaar inspringen. We vinden duurzaamheid belangrijk, investeren in de kwaliteit van ingrediënten en hebben een pure kookstijl, waarin we de inspiratie uit Italië op onze eigen manier verwerken en vaak een eigen twist geven aan klassiekers.

De manier van samenwerken vraagt veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheid en ook een flinke dosis flexibiliteit. Spreekt dat je aan, dan is een sollicitatie altijd welkom op info@pesto-utrecht.nl

Werken in de bediening

Bedrijfsleider Ilse wil met de bediening oprechte gezelligheid bieden: een warme ontvangst en échte aandacht voor de gast. Als vaste kracht word je breed bij het reilen en zeilen van Pesto betrokken. We zoeken bewust naar optimale werkomstandigheden, zodat het team effectief en gezellig kan werken. Met de weekendkrachten die hun bijbaan bij Pesto hebben wordt altijd gezocht naar een win-win, zodat je werkrooster past bij je collegerooster. Of je nu af en toe inspringt, of fulltime bij Pesto werkt; een nieuwe zaak kan alle ideeën en inzichten gebruiken en trekt collega's aan die het leuk vinden dat je nog niet altijd weet wat je te wachten staat. Wil je open solliciteren? Leuk! Geef dan je CV even persoonlijk af, voorzien van een motivatie of mail naar info@pesto-utrecht.nl.

PESTO  -  VEILINGHAVENKADE 59 UTRECHT  -  030 - 633 6556
DI-ZA GEOPEND VAN 17:00 - 23:00 UUR  /  ZO & MA GESLOTEN